Providing solutions you need

Get Adobe Flash player

Wie wij zijn

Over ons

PCS is een in Nederland gevestigd virtuele assistent & business support computerservice bedrijf dat kosteneffectieve en praktische oplossingen biedt voor veel van uw zakelijke behoeften. Wij bieden, met behulp van het internet, cloudsoftware en SSL-beveiligde communicatie, virtuele administratieve, secretariele en ICT ondersteuningsdiensten aan bedrijven, CEO's en ondernemers in Nederland en elders in de wereld tegen zeer concurrerende kosten.

Onze achtergrond is hard- en software diensten voor bedrijven en uitgevers van kranten en we hebben meer dan 20 jaar hardware en software ervaring in computernetwerken, persoonlijke- en zakelijke computersystemen en randapparatuur, opgedaan onder andere bij GetronicsSijthoff Pers, Atex Media, NorskData en Multihouse.
De kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de geleverde producten door PCS voldoen aan hoge normen en continuïteit in de relatie met onze klanten is ons doel. Klantgerichtheid, flexibiliteit, praktische oplossingen en concurrerende prijzen is ons motto.
Wij leveren onze diensten en producten direct aan consumenten en aan kleine en middelgrote ondernemingen.

De meeste van onze virtuele medewerkers werken vanuit een volledig ingericht thuiskantoor in Indonesië. Ze zijn hoog gekwalificeerd, ervaren, zich gemakkelijk aanpassend, klantvriendelijk, pro-actief en spreken vloeiend de Indonesische en de Engelse taal. Administratie en het organiseren van dingen zijn hun specialiteiten. Zij voorzien de zakenman of vrouw van een suite van office deskundigheden en ondersteunen op passende wijze de professionele uitstraling van hun bedrijf. Onze managers in Indonesië en Nederland spreken ook vloeiend de Nederlandse taal.

Door het verzorgen van al het tijdrovende werk, kunt u zich meer richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Onze Virtuele Assistenten hebben een unieke en zeer effectieve manier van werken met onze klanten. Wij zijn een one-stop-shop voor uw noodzakelijke bedrijfsondersteuning. We brengen de industrie naar een heel nieuw niveau en werken samen als een team.

U kunt vertrouwen op onze ICT-en business kennis, ervaring met projectcoördinatie en onze administratieve en zakelijke ondersteuning t.b.v. een efficiënte uitvoering van uw projecten. Geavanceerde technologievormen van communicatie en levering van gegevens hebben ons in staat gesteld om ​​wereldwijd klanten te ondersteunen.


Onze missie

Onze missie Onze missie is gericht om betaalbare praktische oplossingen te bieden voor startende ondernemers, kleine bedrijven, middelgrote bedrijven en de groei van bestaande bedrijven te stimuleren.

U kunt rekenen op professionele, pro-actieve en betaalbaar werk van hoge kwaliteit met een snelle doorlooptijd indien u met ons samenwerkt. Met behulp van onze virtuele dienstverlening zal niet alleen uw algemene kosten met meer dan 50% kunnen verminderen, maar ook elimineert het de noodzaak voor grote investeringen en vermindert eventuele financiële verplichtingen.

Door het verzorgen van al het tijdrovende werk, kunt u zich meer richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Ons professionele team richt zich op een persoonlijke service zonder de kosten voor het houden van extra vaste medewerkers.

Hoe is ons team te omschrijven? Pro-actief! We maken er een gewoonte van om altijd te proberen nieuwe ideeën aan te leveren voor uw bedrijf. Als we het antwoord niet weten, zullen we het zoeken. 

Vanuit ons kantoor staan we klaar om klanten wereldwijd te bedienen en onze snelle, betrouwbare en betaalbare diensten 24 uur per dag,7 dagen per week aan te bieden.

Waarom wij?

Wij bieden uitgebreide kantooruren. 

Als onze wereldwijde klant, krijgt u uitgebreide kantooruren, aangezien onze VA's zeven uur voor op GMT (GMT +7) zijn gelegen. Wij zijn de virtuele medewerkers voor uw bedrijf de klok rond en zorgen dat we werken, zelfs wanneer u slaapt, met vakantie bent of de tijd doorbrengt met uw gezin.

Onze tarieven zijn zeer concurerend.

Onze tarieven zijn zeer concurrerend in vergelijking met andere buitenlandse virtuele assistentie diensten. PCS is in staat om betere diensten en resultaten te bieden voor een tarief die varieert van €5,00 tot €15,00 per uur en die tarieven kunnen worden verdisconteerd afhankelijk van de tijd die u van onze diensten gebruik maakt. Als onze tarieven hoger zijn dan op andere VA websites die u hebt bezocht, houdt u dan in gedachten "dat je krijgt waar je voor betaalt".

Onze bedrijfswaarden. 

Aangezien de meeste van onze medewerkers vanuit verschillende locaties in Indonesië werken, houden wij regelmatig sessies met onze VA’s om ze te trainen, te coachen en hen te onderwijzen. We werken er extra hard aan om een bedrijfscultuur te bewerkstelligen omdat we ze niet allemaal elke dag zien.

De hoekstenen van onze bedrijfscultuur worden gevormd door 7 waarden:


1. Doelgericht

2. Energiek

3. Ondersteunend

4. Professioneel

5. Stipt

6. Proactief

7. Flexibel

      Door deze waarden hoog te houden hopen we dat we een zeer persoonlijke service kunnen geven aan onze klanten en altijd de verwachtingen van onze klanten overtreffen door meer te doen dan verwacht wordt.


Nog niet overtuigd om uw bedrijf uit te besteden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!